Parkflat Pasadena - Zeist
Welkom in Pasadena
Over Pasadena
Parkflat Pasadena
Historie
Nieuws
Wonen in Pasadena
Fotoalbum
Links
Contact
Zo vindt u ons
Sitemap

Gemeente Zeist

Zeist ligt in het midden van Nederland en heeft een rijke erfenis van landgoederen, land landhuizen, historische gebouwen en natuurschoon.

Zeist is een middelgrote stad met een moderne infrastructuur en directe verbindingen met de grote steden zoals Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Vanwege haar gunstige ligging in het midden van Nederland,  is Zeist vooral geschikt voor de business-georiënteerde dienstensector. Nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven en organisaties hebben zich gevestigd in Zeist, waaronder de KNVB (Nederlandse Koninklijke Federatie van de voetbal), WWF (de World Wildlife Fund) en de Nederlandse samenleving voor de bescherming van vogels (Vogelbescherming Nederland).

Zeist heeft ook een goed uitgerust modern winkelcentrum met winkels van uiteenlopende allure, een regionaal ziekenhuis, een grote bioscoop en podiumkunsten complex, het Dijnselburg Zwembad en natuurlijk het bekende Slot Zeist.

De locatie.

De flat ligt op een unieke locatie in het Lyceumkwartier aan de Verlengde Slotlaan hoek Lindenlaan. Vlak bij het Schaerweijder bos, het Zeisterbos en het centrum van Zeist.

De schitterend aangelegde voortuin van 3500 m2 met een vijver is het paradepaardje. Het geeft de flat een mooi en natuurlijk aanzicht. Het is een genot voor de bewoners maar ook voor passanten die langs lopen of rijden.

 

                                                    De schitterend aangelegde en onderhouden tuin 

 

 

Vereniging van Eigenaren Parkflat Pasadena  | info@parkflat-pasadena-zeist.nl