Parkflat Pasadena - Zeist
Welkom in Pasadena
Over Pasadena
Parkflat Pasadena
Historie
Nieuws
Wonen in Pasadena
Fotoalbum
Links
Contact
Zo vindt u ons
Sitemap

Parkflat “Pasadena”

De flat bestaat uit een 40- tal appartementen. Appartementen die bijna allemaal verschillend van grootte en indeling zijn. Dit heeft alles te maken met de historie van het pand. Nadat in 1972 de hotelactiviteiten werden gestaakt zijn de appartementen te koop aangeboden aan particulieren

De laatste decennia zijn er behoorlijk wat wisselingen geweest in de bewonerspopulatie. Mensen hebben hun flats verkocht en zijn naar elders vertrokken en anderen zijn overleden. Mede door de diversiteit in appartementen qua grootte en indeling bestaan de bewoners uit een gemêleerd gezelschap. De populatie bestaat uit jonge en oudere mensen. 

Het gegeven blijft dat de flat Pasadena een uniek complex is. Gezien de historie maar ook qua ligging. Nog steeds centraal en met een schitterende tuin. Een plek waar je met plezier woont. Als eigenaar van een appartement ben je automatisch lid van de V(ereniging) v(an) E(igenaren). De VvE  vergadert twee keer per jaar en staat geregistreerd bij de KvK. 

Aangezien het pand inmiddels ruim 50 jaar (be)staat betekent het ook dat het wenselijk en noodzakelijk is om alert te zijn en blijven op het onderhoud van de flat en op mogelijke energiebesparende maatregelen. Per slot van rekening waren de bouwvoorwaarden en regelgeving in de tijd dat de flat Pasadena gebouwd werden niet zo als ze nu zijn. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden om de flat beter te isoleren en te voorzien van hoogwaardigerer apparatuur. De VvE houdt de vinger aan de pols. Er is een goed Meerjarenonderhoudsplan en de VvE beschikt over voldoende middelen om dit onderhoudsplan uit te voeren. Verder is er zoals in iedere VvE een huishoudelijk reglement.

Een ander onderdeel dat het wonen in “Pasadena” plezierig maakt zijn de sociale contacten. Deze contacten spelen een belangrijke rol tussen de bewoners.  Het is danook een genot om bewoner van een appartement in parkflat “Pasadena” te zijn. 

Vereniging van Eigenaren Parkflat Pasadena  | info@parkflat-pasadena-zeist.nl